Menu

Voorgerechten

  • Aperitiefbord

    Italiaans bord 2 couverts
    16 €
  • Garnaalkroketten als geen ander

    1 mooi stuk
    15 €
  • Zwezerik kroket

    15 €
  • Bruschetta trio

    Afhankelijk van de stemming van de chef
    13 €
  • Tartaar van zalm met mango, avocado en gember

    16 €
  • Gaspacho met buratta

    14 €

Salades

  • Caesar salade revisited

    17 €
  • Couscousparel met courgettes en gegrilde garnalen met knoflook

    19 €
  • Scamperino salade

    Scampi, courgette, mozzarella balletjes, en rode pesto
    18 €
  • Salade Caprese

    Ouderwetse tomaat, buratta en groene pesto
    18 €

Pasta

  • Linguine alle vongole

    22 €
  • Lasagne met aubergine

    Vegetarisch
    Vegetarisch
    17 €
  • Spaghetti met zeevruchten

    21 €
  • Tagliatelle met saffraan kip

    18 €

De Klassieken

  • Luikse gehaktballen

    Appelmoes +€3
    14 €
  • Vol au vent

    17 €
  • tartaar van rundvlees op Italiaanse wijze

    17 €
  • Amerikaanse bereid

    17 €
  • Zee Vol au vent

    Kabeljauw, zalm, garnalen, rivierkreeft
    19 €

Vlees

  • Vaars met zwarte vlek

    19 €
  • Holsteiner ribstuk

    27 €
  • Holsteiner rund tagliata met boter tagliatelle

    28 €
  • Ribbetjes aan het been - 2 couverts - 1,2 kg - 3 sauzen om uit te kiezen

    68 €
  • Eendenborst met sinaasappelsaus

    25 €
  • Sauzen

    Romige champignon, romige paprika, béarnaise of gorgonzola
    3.5 €

Desserts

  • Crème brulée

    6 €
  • De essentiële Franse toast

    9 €
  • Dame Blanche

    6 €
  • Braziliaanse

    6 €
  • Café Liégeois

    7 €
  • Gourmet koffie

    7 €
  • Irish coffee

    7 €
  • Colonel

    9 €
  • Chocoladetaart met pistache coulis

    9 €